Öt alapvető eszköz a kerékpáros túrázáshoz
Blog

Öt alapvető eszköz a kerékpáros túrázáshoz

A kerékpárok felerősítik a kalandvágyat, és lehetővé teszik, hogy a kevésbé járt úton haladjon konkrét cél nélkül. A kavicsos út felfedező célja, és néha kilométerekre találja magát mindentől. Ezért állítottuk össze az alapvető eszközök listáját, hogy Ön továbbra is kerékpározhasson, bármilyen helyzetbe is sodorja a sors.

Dyan dugó

A legtöbb kerékpár tömlő nélküli gumiabronccsal van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a gumiabroncsot közvetlenül, cső nélkül fújják fel. A gumiabroncsban latex tömítőanyag található, amely eltömíti a kis lyukakat az abroncsban. Ha azonban az abroncs megfelelő vágást kap, a tömítőanyag nem fogja tudni lezárni az ércet; ekkor menti meg a napját a gumidugó.

Egyszerű, robusztus, radikális módja a tömlő nélküli gumiabroncsok javításának. Csak keresse meg a defektet, igazítsa be a szerszámot, nyomja be a defektbe, húzza ki, és a dugó a helyén marad. Most már készen áll, hogy visszatérjen az aprításhoz! A Dynaplugg üveggel töltött nejlonból készül. Annak ellenére, hogy mindössze 35 grammot nyom, ez az eszköz rendkívül erős. A rátolható szilikon végsapka egy további behelyező cső tárolására alkalmas, és lezárja a belső tárolórekeszt.

Többfunkciós kerékpáros szerszám

A többfunkciós szerszám kicsi, de sokat spórolhat vele. A megfelelő szerszám beszerzése az ideális tartozékokkal bármikor megspórolhatja az utazást. Gondoskodjon arról, hogy a beszerzett szerszám illeszkedjen a legtöbb csavarhoz a kerékpáron. Általában 4,5 és 6 mm-es imbuszkulcsokat, t25 Torx kulcsot, laposfejű csavarhúzót és lehetőség szerint lánctörőt ajánlunk.

A Topeak Mini P20-at ajánljuk, mivel szinte mindent tartalmaz, amire szüksége van. Nincs olyan helyzet, amelyből a P20 ne tudna kiszabadulni. Eltört lánc, rosszul vált a fogaskerekek, vagy valamit ki kell vágni a küllőkből. A p20 megkönnyíti a munkát. A 20 funkciós profi minőségű, precíziós miniszerszám elegáns, kovácsolt ötvözet testtel. Integrált láncszerszám beépített főkapcsolószerszámmal a mesterlánc típusú láncok lehajtásához az áramvonalas profil érdekében. Kompakt kovácsolt ötvözet test. Tökéletes bármilyen út vagy pálya menti javításhoz.

Topeak Power Lever

Az erőkarok a csodálatos technológia egy kis darabja. Nemcsak a gumiabroncs leszerelésében segítenek, de gyorscsatlakozó fogóként is működnek. Nagyobb befolyást biztosítanak a linkre, mint bármely többfunkciós szerszám, ami kevesebb feszültséget okoz az út szélén. Párosítsa ezeket egy jó multifunkciós szerszámmal, és a törött lánc megjavítása egyszerű lesz.

Ötletes, könnyű, többfunkciós eszköz! Két kar csatlakozik hozzá, hogy egy láncbontó fogót képezzen a lánc fő láncszemének eltávolításához vagy felszereléséhez. A Power Lever könnyen két részre osztható, így két gumikarként is használható. A beépített lánchorog stabilan tartja a láncot a fő láncszem eltávolítása vagy felszerelése közben.

Hordozható kerékpár pumpa

A legtöbb hegyi kerékpárhoz nagyobb térfogatú abroncsok tartoznak, amelyek több levegőt igényelnek a felfújáshoz. A hagyományos kerékpárszivattyúk kisebbek, és időbe és erőfeszítésbe kerülhet a gumiabroncs növelése. A hordozható pumpa kevesebb időt és erőfeszítést igényel, így pillanatok alatt újra kerékpárra ülve élvezheti az utazást.

A Mountain TT Twin Turbo pumpa könnyedén feltölti a nagy térfogatú fat bike gumikat és a nagyobb nyomású MTB abroncsokat, valamint a murvás, túra- és trekking gumiabroncsokat is. A TwinTurbo technológia mindkét löketet használja a levegő sűrítésére a nagynyomású kimenet biztosítása érdekében, és időt és erőfeszítést takarít meg. A beépített porvédő sapka tisztán tartja a szivattyúfejet, a hüvelykujj-reteszelő kar pedig légtömör tömítést biztosít.

Topeak táska

Amikor órákat tölt a nyeregben, pedálozva az ismeretlenben, folyamatosan feltöltődnie kell. Fontos, hogy legyen hova tartani a müzliszeleteket, gyümölcsöt vagy energiazseléket. A Topeak üzemanyagtartály a felső csőhöz csatlakozik a szár mögött. Tökéletes hely élelmiszerekhez, szerszámokhoz vagy ételéhez lovaglás közben.

Nagy kapacitású, felső csőre szerelhető táska, amellyel a kerékpárosok gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek az energiatartókhoz, telefonhoz, pénztárcához, szerszámokhoz vagy bármilyen apró, alapvető felszereléshez, amire szükségük van. Akkumulátorkábel hozzáféréssel rendelkezik a mobileszköz töltéséhez.

Nem akarja megtölteni az üzemanyagtartályt szerszámokkal és csövekkel. Az Entity nyeregtáska tökéletes a tartalék cső és a nem rendszeresen szükséges szerszámok tárolására. Tartsa távol az alkatrészeket az ételtől, biztonságosan a nyereg alatt.

Az Entity SB30 nyeregtáska a népszerű SB15 nagyobb változata, amely immár extra kapacitással rendelkezik, hogy ne csak a nélkülözhetetlen eszközöket és egy tartalék csövet szállítsa, hanem a pénztárcáját vagy az energiarudakat is, hogy megtegye az utazást, mindezt a nyereg alatt. A 0,8 literes nyeregtáska szívós és vízálló anyagból készült, amely tisztán és szárazon tartja tartalmát. Kívül egy fényvisszaverő szalag javítja a láthatóságot az úton, és lehetővé teszi a hátsó lámpa rögzítését. Az SB30 3 független, szerszám nélküli horog- és hurokpánttal rögzíthető a nyereghez, amelyek megakadályozzák a nyeregtáska kilengését, amikor kemény sprintre indul.

Ezeknek a tartozékoknak és szerszámoknak elegendőnek kell lenniük ahhoz, hogy biztonságosabban és hosszabb ideig kerékpározhasson. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbbet szerezze be annak érdekében, hogy soha ne rekedjen a semmi közepén.