Sittes konténer
Blog

Sittes konténer

Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezünk a sittes konténer értékesítésében és a szállítmányozó iparban. Hírnevet szereztünk a konténer szállítás vezetőjeként Magyarországon. Az ügyfélszolgálat kiválósága iránti elkötelezettségünk oda vezetett, hogy elértük iparágunk legfelsõbb szintjét, és néhányat említünk a vezetõ vállalatok, köztük a konténer szállítások.

Sittes konténer szállítás

Képesek vagyunk megfelelni ügyfeleink pontos követelményeinek, legyen szó sittes konténer, mobil irodahelyiségekről, öltözőkről, hordozható fürdőszobákról vagy az Ön igényeiről. Cégünk együttműködik Önnel egy olyan költséghatékony megoldás felépítésében és megtervezésében, amely kiegészíti a te céged. Keményen dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek olyan hozzáadott értékű szolgáltatásokat és termékeket nyújtsunk, amelyek kézzelfogható értéket képviselnek cégeik számára. A szokásos acél tárolókonténerek bérlése vagy használt konténerek értékesítése szintén biztonságos, megfizethető és teljesen problémamentes megoldást kínál ügyfeleink számára tárolási igényeikre. Függetlenül attól, hogy szükség van-e kellékek, berendezések vagy konténer szállításra a helyszínen, vagy akár berendezésekre és dokumentumokra az irodájában, rendelkezünk a konténer megoldásokkal, amelyek megfelelnek az iparág igényeinek. A nagy teherbírású 40ft és 20ft acéltartályainkat úgy tervezték, hogy megvédjék tulajdonát, és biztosítsák, hogy áruit biztonságos és védett környezetben tárolják.

Megfizethető konténer

Biztos lehet benne, hogy az összes megfizethető konténer bérelhető és eladható szállítókonténerünk víz- és szélálló és minden egységet kiegészítő zárrendszerekkel és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal is elláttak. A legkorszerűbb, egy hektáros raktárunk Liverpoolban biztosítja ezt az alapvető szolgáltatást a világ vezető konténer-viszonteladóinak, hajózási társaságainak és lízingcégeinek. A raktárban több mint 4000 sittes konténer elhelyezésére is lehetőség nyílik, miközben széles konténerraktár-létesítményt biztosít, amely most a jelentéstételt és a javításokat is magában foglalja, amelyek a legmodernebb technológiát használják.

Emellett rövid és hosszú távú biztonságos és nagyon biztonságos önálló tárhelyet biztosítunk, amelyet heti 12 fontért lehet bérelni. Ez ideális azoknak az embereknek, akik házat költöznek, vagy akiknek szükségük van raktárkészletre vállalkozásuk számára. Ezeket a helyiségeket a hét minden napján 24 órás kamerarendszer őrzi. Éjjel-nappal elérhető a saját konténere, amelyhez képes vezetni, és senki sem fogja kezelni az árut, csak Ön. Ha minőségi sittes konténer és értékesítési szolgáltatást vagy megfizethető önraktárat keres Liverpoolban, forduljon még ma Ian Morrishoz. Együtt fognak működni, hogy megoldást nyújtsanak az összes tárolási és konténerigényre.