Online filmek megjelenése
Blog

Online filmek megjelenése a moziban

Az online filmek, de akár egy évet is késtek, mire meglátták a moziban megjelenési dátumot, néhány nagyon várt film, például még nem jelent meg. Egy másik nagy késés oka az volt, hogy egy stúdió újabb stúdiót vásárolt, és az akvizíciós időszak több megjelenés jelentős átütemezését okozta. Természetesen leginkább a Disney/Fox felvásárlásáról beszélek, olyan online filmekkel, mint az online filmek, a Terminátor, vagy a a sebhelyesarcú és még néhányan, akik sok éven át egyfajta bizonytalansággal néznek szembe, mielőtt valamikor később látják a menetrend megjelenési dátumát. A késedelemnek számos egyéb oka is van, de érti az ötletet. És azt még nem is említettem, hogy a késleltetett film lehet-e akár jó, akár rossz. Kicsit nehéz megmondani, de ez végső soron magától a filmtől függ. Ha a termék szilárd, és minden a funkciónak kedvez, akkor a késleltetett kiadás még mindig „megéri a várakozást”. Ennek azonban az ellenkezője mondható el, ha rossz a film.

Közelgő film megjelenések

Így ez a kellemetlen érzés, ami bennem volt, nem volt jó, különösen a közelgő projekt szempontjából. Ennek ellenére még mindig volt valami intrika ebben a filmben. Talán a sellő fantáziaeleme? Talán azért, mert korabeli darab volt? Ez egy kicsit zavarba ejtő volt számomra. Kutattam a filmet, és megtudtam, hogy a film nagyon hosszú késéssel készült, mivel a film fő fotózása 2014-ben készült, és több mint nyolc év késéssel. Bizonytalanságban ült; remélem, hogy a stúdió hamarosan segít a terjesztésben. Így hát megragadtam a lehetőséget, és elmentem megnézni a filmet a nyitó héten, az egyik első 2022-es mozikban bemutatott filmemet. Beletelt egy kis időbe, míg eljutottam ehhez az ismertetőhöz, mivel be kellett fejeznem néhány 2021-es filmkritikát, mielőtt továbbléptem volna, ami elvezet a jelenhez. Most készen állok elmondani a véleményemet az első 2022-es filmkritikámról. mit gondoltam róla? Hát nem jó. Annak ellenére, hogy van néhány megváltó tulajdonsága, A zűrzavaros és zagyva próbálkozás, amely nem tudja, mi akar lenni; vastagon félig megsült és lágy felületű komponensekből álló filmet eredményez. Nem teljesen szörnyű, de még mindig kiábrándító és lapos kiadás olyasvalamit, amit talán egyenesen kiadásra kellett volna vinni, mint az online filmek közé.

A könyve alapján a legjobb horror filmeket rendezi, akinek korábbi rendezői munkái között olyan projektek szerepelnek. Tekintettel a gyerekbarát játékfilmekre, valamint a Disney Channel számos eredeti tévésorozatának epizódjainak rendezésére megfelelő rendezőnek tűnik egy ilyen projekt irányítására; megtalálni a király lányáta „családi” tónus szem előtt tartásával, valamint a melodrámával, amely a fantáziát és a fiatal felnőttek/tini romantikus ájulást ötvözi. Az eredmény határozottan egy mix bag, de úgy érzem, hogy úgy tűnt, megütötte a megfelelő hangot a funkcióhoz, és végig egy fiatal felnőtt érzést keltett… fantázia-kaland aspektusától a korabeli darabig ifjú szerelem elájul. A filmben megvan az az idősebb tinédzserek hangulata, akik valamiféle menekülést keresnek, és azt hiszem ezt jól érti. A film végig meglehetősen zűrös (erről bővebben lentebb), de azért, hogy valami negatívból pozitívumot keressünk, a online filmnek szellős hangulata van, a kép 90 perces futásideje csekély. Elavult, unalmas és zűrzavaros „egyszer régen” kaland, amelyre olyan kétségbeesetten vágyik.