Megállt a fogyás
Blog

Megállt a fogyás

Ha megállt a fogyás mit tehet?. Próbáljon több fekvőtámaszt, guggolást vagy négyütemű fekvőtámaszt végezni gyorsan. Használja szabad súlyait egyszerű bicepszedzéshez vagy tricepsz nyújtáshoz közvetlenül otthonában vagy az edzőteremben. Keverjen össze néhány új mozgást, ha úgy tetszik. Az erőnléti edzés heti három-négy alkalommal nemcsak a fogyás, hanem a mozgástartomány, a stabilitás és a testtartás gyors javulásához is vezethet.

Fogyasszon fűszeres ételeket – komolyan!

Valójában segíthetnek csökkenteni a kalóriákat a fűszeres ételek. Ez azért van, mert a kapszaicin, a jalapeño és a cayenne paprikában található vegyület (kissé) növelheti a szervezetében a stresszhormonok, például az adrenalin felszabadulását, ami felgyorsíthatja a kalóriaégetés képességét.Sőt, a csípős paprika fogyasztása elősegítheti a lassabb étkezést és elkerülheti a túlevést.Nagyobb valószínűséggel marad figyelmesebb, ha jóllakott. Néhány remek választás a csípős paprika mellett: gyömbér és kurkuma, amennyiben megállt a fogyás. De hasznos tanácsokat talál a fogyás titkában is.

Korábban feküdjön le

Rengeteg kutatás bizonyítja, hogy a kívánt mennyiségnél kevesebb – körülbelül hét óra – éjszakai alvás lassíthatja az anyagcserét. Ráadásul, ha hosszabb ideig ébren van, akkor természetesen nagyobb az esélye az éjféli rágcsálnivalóknak. Tehát ne spóroljon az alvással, és akkor egy extra szálkássággal jutalmazza, amikor a fogyásról van szó. Tehát az következik ezekből ha megállt a fogyás, hogy feküdjön le korábban!

Vezessen élelmiszer-naplót ha megállt a fogyás

Embereknél, akik naplóznak minden elfogyasztott ételt, nagyobb a valószínűsége annak, hogy lefogy és hosszú távon távol tartja a súllyát. A szokás átlagosan kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe naponta az élelmiszer-napló vezetése, ha rendszeresen csinálja – derült ki egy 2019-es tanulmányból, amely az elhízásban jelent meg, és ha megállt a fogyás, talán újraindul.

Kezdje el követni egy olyan alkalmazásban, mint a MyFitnessPal, vagy használjon egy szokásos notebookot. Ez segít abban, hogy elszámoltathassa magát az elfogyasztottakért.Ráadásul könnyedén meghatározhatja azokat a területeket, amelyek egy kis fejlesztéssel járhatnak, amikor ki van írva előtte.

Tegyen egy sétát!

A bármikor végzett testmozgás jót tesz az ön számára, de az esti tevékenység különösen előnyös lehet, mert sok embernek lelassul az anyagcseréje a nap vége felé. A vacsora előtti harminc perc aerob tevékenység megnöveli az anyagcserét, és további két-három órán keresztül megtarthatja azt, még akkor is, ha abbahagyja a mozgást. Ráadásul segít pihenni az étkezés után, így nem fog csábítani a stressz okozta legeltetés, amely felhalmozhatja a kalóriákat. Ezért este tegyen egy sétát a környéken a fogyás elősegítéséért.