Kulcsszó kutató eszköz
Blog

Kulcsszó kutató eszköz

A kulcsszó kutató eszköz és a hosszú kulcsszavak lehetővé teszik, hogy jobban reagáljon a felhasználók információs kérdéseire, és ezáltal potenciálisan több konverziót generáljon. E stratégia szerint ajánlatos nagyobb számú, alacsonyabb keresési arányú kulcsszó helyett pozícionálni magát, mint néhány nagyon versenyképes kulcsszó helyett.

Kulcsszó kutató eszköz és a SEO

A kulcsszó kutató eszköz, számos eszköz segíthet megtalálni a megfelelő kulcsszavakat. A legnépszerűbb a Google Ads kulcsszó tervező. Az ingyenes Google Ads kulcsszó-kutatási eszköz betekintést, a keresési mennyiség iránymutatásait és a keresési előzmények statisztikáit nyújtja. Most már rendelkezik minden szükséges adattal, hogy fontossági sorrendbe állítsa a kulcsszavak megválasztását és feltérképezze felhasználói keresési szándékát.

A weboldal felépítése

Az architektúra lehetővé teszi, hogy a keresőmotorok pókjai megtalálják, feltérképezzék és indexeljék a webhely tartalmát. A weboldal keresőoptimalizálása felépítésének megtervezése, különösen ha nagy, kényes szakasz, amelyet alaposan meg kell fontolni. Három trükk létezik, amelyek hasznosak lehetnek egy weboldal architektúrájának rendezéséhez és fejlesztéséhez. A weboldal felépítésének síknak kell lennie, hogy a legstratégikusabb oldalak csak néhány kattintásra legyenek a kezdőlaptól. Azonosítja azokat az oldalakat, amelyek több belső linket kapnak, egy olyan eszköz segítségével, amely képes pókok utánzására. A legrelevánsabb oldalakat a navigációs fa legfelső szintjeire helyezi, hogy több belső linket kapjanak. Példa optimalizált webhelystruktúrára A jól megtervezett architektúra jelentősen javítja a felhasználói élményt, és pozitívan befolyásolja a weboldal helyzetét.

Belső kulcsszó kutató eszköz

A belső linkek olyan linkek, amelyek ugyanazon tartomány egyik oldaláról a másikra kerülnek, és amelyeket általában a fő navigációs menüben használnak.

A jól felépített belső linkstruktúra azért hasznos, mert:

  • az erőforrásokhoz való hozzáférést és indexelést támogatja;
  • lehetővé teszi a felhasználók számára a webhely böngészését;
  • meghatározza a hierarchiát a webhely oldalai között;
  • Keresőmotorra optimalizált belső linkek – Wikipédia;
  • SEO tanácsadás;
  • A Wikipedia belső linkjei megkönnyítik a navigációt és a weboldal erőforrásaihoz való hozzáférést.

Az oldalak közötti kulcsszó kutató eszköz linkként használt szöveg, horgonyszövegnek vagy horgonyszövegnek nevezett , egy másik optimalizálandó paraméter: a szövegnek leírónak és prediktívnek kell lennie. Ez segít a Google-nak (és a felhasználóknak) megérteni a céloldal tartalmát.