• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP- Szépen zártuk le a 2018-as évet
December 17, 2018

Horvát Réka távozásával, egy kapussal maradt Miklósné Kocsis Éva U14-es csapata, akik - a kényszerhelyzetben kapussá avanzsálódot -  Bacsa Szilvia hathatós közreműködésével,  meglepően jól állták a sarat Hódmezővásárhelyen. 
Jövőre veletek ugyanitt, jó pihenést mindenkinek!

U14 Gyermekbajnokság 1. osztály kelet, Hódmezővásárhely

PC Trade Szeged KKSE – OXXO Energy Orosházi NKC 15-12 (9-6)
PC Trade Szeged KKSE – Eubility Group Békéscsabai ENKSE 16-19 (10-7)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Fejes Boglárka, Tanács Izabella, Konkoly Zsuzsanna, Hajnal Nika, Dani Zita, Kapás Réka, Hámori Zsuzsanna, Dobó Kitti, Szabó Jázmin, Tóth Amina, Tóth Sára, Kószó Milla.
Edző: Miklósné Kocsis Éva-" Az első mérkőzésen rosszul kezdtünk, a második sorunk viszont hozott egy 8-0-át és így visszavettük a vezetést. A második félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, ami elég volt a győzelemhez. Nem játszottunk jól, megküzdöttünk a győzelemért.
A második mérkőzésen nagyon jól játszottunk és 35 percig jól is tartottuk magunkat. Ekkor jött pár kihagyott helyzet és védekezési hiba, ami a vereségünket okozta. Elégedett voltam a mutatott játékkal és a hozzáállással, sajnos a végére elfogytunk. Köszönöm Bacsa Szilvinek, hogy vállalta a kapus feladatát, nem is akár hogyan, nagyon ügyesen védett! Ezzel az alapszakasz lezárult, az alsó házban folytatjuk tovább. Ez a realitás az egy évvel idősebbek között de nagyon hasznos mérkőzéseket tudtunk játszani. Az első fordulót leszámítva, ahol beleszaladtunk két nagy arányú vereségbe a többin szépen helyt álltak a lányok!"Örömjátékot játszott mindkét U10-es csapatunk Gyulán így pozitív élményekkel feltöltve mehetnek a gyerekek és edzőik a jól megérdemelt pihenőre. Karácsony után a megszokott lelkesedéssel sok szeretettel várunk mindenkit vissza!

Kisiskolás bajnokság LU10 Gyula

Orosházi NKC II. - PC Trade Szeged I.
Pc Trade Szeged I. -Makói KC II.


PC Trade Szeged I.: Ambrus Gerda, Bakó Gréta, Kapás Laura, Kocsis Karola, Lajos Anikó, Meiszter Emma, Milenkovici Jovana, Oltványi Mira,
Edző: Buchholcz- Huba Dóra: Évvégi, laza partimeccsek voltak, ahol szép számmal villantak igazi kézilabdás mozdulatok! Advent 3.vasárnapján ezekkel a gólgazdag meccsekkel kívánunk Boldog, Békés Karácsonyt!


Makói KC II.- PC Trade Szeged II.
PC Trade Szeged II.- Makói KC  I.

PC Trade Szeged KKSE II.: Boros Lívia, Kovács Flóra, Strifler Helga, Kakuk Liza, Horváth Bettina, Kiss Katinka.
Edző: Erdész Ákos- "Nagyszerű lezárása volt ennek az évnek ez a két mérkőzés. Így összegezve láttam, hogy mennyit is fejlődtünk ebben a szezonban és büszke vagyok mindenkire! Kívánok csapatomnak és családjuknak békés karácsonyt és boldog új évet! Mindenki megérdemli a pihenést!"

Friss híreink

Cell Cup 2019

Augusztus 18, 2019

Elkezdtük a ...

Július 22, 2019