• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek: Megnyertük az idegek csatáját (is)!
Február 10, 2020


Bravúrgyőzelmek hétvégéjét tudhatjuk magunk mögött.
Fontos mérkőzést nyert Baunok Bernadett serdülő I.osztályú csapata. Azon túl, hogy az őszi hazai vereségért revansot vettünk, a bennmaradás szempontjából is kiemelt jelentőségű volt a SZISE elleni összecsapás. Lányaink egész héten nemcsak fizikálisan, hanem fejben is tudatosan készültek erre a mérkőzésre és a jól megérdemelt siker nem is maradt el. Fejben is végig jól koncentráltan, megingás nélkül  játszottuk és nyertük meg a mérkőzést.
Gartulálunk lányok!

Ugyanezt a formát sajnos (most!) nem tudta produkálni ifjúsági I.osztályú csapatunk, aki betegség, sérülés és egyéb hiányzások miatt teljesen új felállásokban kényszerült játszani. Foghíjas csapatunk igyekezett ugyan becsülettel helytállni, nyerni azonban nem sikerült. 
Lesz ez még így se!

Női Ifjúsági I.osztály, Kelet
Szent István SE- PC Trade Szeged 39-29 (22-18)

PC Trade Szeged:  Gyovai Sára 1, Fehér Ivonn, Csanádi Noémi Napsugár(kapusok), Szabó Leila 3, Tóth Sarolta 8/3, Szöllősi Zsófia 8/3, Lantos Szabina, Balog Dóra 4, Gordos Ágnes 1, Tóth Adrienn 1, Dudás Dominika 3, Balázs Anna
Edző: Baunok Bernadett- "Több játékosunk sérülés, betegség, egyéb ok miatt hiányzott erről a mérkőzésről, ezért nem megszokott felállásokban játszottunk. Játékosaink igyekeztek a rájuk bízott feladatot megoldani."


Lány Serdülő I.osztály, Kelet
Szent István SE- PC Trade Szeged 18- 22 (10- 12)

PC Trade Szeged: Budai Boglárka, Jován Édua, Horvát Réka (kapusok),Gyukics Kíra 2, Rácz Petra 2/1, Prezenczki Nelli 5, Bondár Zsanett 4, Farkas Adrienn, Tóth Adrienn 3, Kárász Szimonett 3, Bozsóky Brigitta 3, Kádár Hedvig,Vreczkó Enéh
Edző: Baunok Bernadett- " Egész mérkőzésen koncentráltan, ügyesen játszottak játékosaink. Mai mérkőzésen nagyon elégedett voltam védekezésünkkel és kapus-teljesítményünkkel de támadásban is jól játszottak Lányaink. Bravúrnak számít a pontszerzésünk, hiszen ősszel hazai pályán, pontokat vesztettünk ellenfelünktől. Óriási Gratuláció Csapatunknak!"
Januári erőfelmérő körutunknak köszönhetően, minden téren maximálisan felkészülve utaztunk el az idei év első U14 I.osztályú fordulójára, Kozármislenybe. Számunkra ez a hétvége kiemelt fontossággal bírt, hiszen a PC Trade Szeged - Győri ETO KC mérkőzésben, az eddigi két veretlen - és minden túlzást félretéve az ország két legjobbja - csapott össze. A mérkőzés egészét tekintve a meccs teljesen kiegyensúlyozott volt, ahol mindkét csapat idegesen és sok hibával játszott. Végül fejben mi bírtuk jobban, az idegek csatáját, és vele együtt ezt a fordulót, így mi nyertük.
Ez emberes munka volt lányok!

Gyermekbajnokság U14 1. osztály felsőház

Kozármisleny SE – PC Trade Szeged 12-31 (9-17)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna 1, Dani Zita, Dobó Kitti 4, Fejes Boglárka 2, Hámori Zsuzsanna 2, Konkoly Zsuzsanna 3, Kószó Milla 3, Réti Bíborka 2, Seres Liza 2, Szöllősi Fanni 2, Tóth Amina 6, Vadkerti Luca 3.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Nem kezdtük jól a mérkőzést, kicsit a korai kelés és az utazás okozta fáradtság érződött a csapaton. Elég hamar ki kellett kérjem az időt, hogy fel tudjam rázni a lányokat. A második sorunk jól kapcsolódott be a játékba és félidőre magabiztos vezetést szereztünk. A második játékrészben már lendületesen kézilabdáztunk, és növelni tudtuk a gólkülönbséget."

PC Trade Szeged – Győri ETO KC 22-21 (12-13)

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Bajusz Anna 3, Dani Zita 3, Dobó Kitti, Fejes Boglárka 4, Hámori Zsuzsanna 2, Kapás Réka 1, Konkoly Zsuzsanna 1, Kószó Milla 1, Réti Bíborka 2, Seres Liza 2, Tóth Amina 2, Vadkerti Luca 1.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " Idegesen és lendület nélkül kezdtünk, egyéni megoldásokkal akartuk befejezni a támadásainkat, amik nem voltak eredményesek. Védekezésben is sok volt a hiba, átlőttek bennünket és a betörő játékosokat sem tudtuk megtartani. Támadásban középen nem találtuk a lehetőségeket, ezért sok labda került le szélre, amit szélsőink jól használtak ki. Félidőben átbeszéltük a dolgokat, a második félidőben feljavult a védekezésünk, támadásban továbbra is szélsőinket tudtuk sikeresen megjátszani. Nem játszottunk jól ezen a mérkőzésen,  de a lányokat a szívük vitte előre, ami a győzelmünket eredményezte."
Nagyarányú győzelmeket hozott területi U14-es csapatunknak ez a hétvége is. Lányaink, felsőház ide vagy oda, lerohanják ellenfeleiket, esélyt sem adva nekik a győzelemre. A Szeghalom elleni mérkőzés első félidejétől eltekintve, különösebb megingás nélkül, a tőlünk már megszokott módon, simán hoztuk a mérkőzéseket.
Gratulálunk mindenkinek!

Gyermekbajnokság LU14 területi,C-D csoport felsőházi rájátszás

PC Trade Szeged - Gyulasport NKFT 30 - 11 (13-3)
Szeghalmi NKC - PC Trade Szeged  17 - 25 (9-10)

PC Trade Szeged: Bajusz Boglárka, Báló Gréta,  Barna Izabell, Gyuris Eszter, Kádár Luca, Kollár Kitti, Majoros Gréta, Sohár Noémi, Szarvas Csenge, Szerafimovszki Vanda
Megbízott edző: Laluska Balázs- "Hasznos mérkőzéseket játszottunk! Védekezésben igyekeztünk meglepni az ellenfeleinket egy egészen nyitott 5:1, illetve 4:2-es kombinációval. Amikor megértették a lányok, egész jól működött! Támadásban mindkét találkozón sok gólt lőttünk! Ami igazán pozitív, hogy távolról is veszélyesek voltunk, így eredményesek lehettünk a beálló és szélső pozíciókban is!"

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020