• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

UP hírek- 8/8
Április 14, 2019

100%-os hetet produkált utánpótlásunk!

Baunok Bernadett serdülő csapata tovább folytatta fantasztikus menetelését, zsinórban a 10.győzelmet is sikerült behúznunk a húsvéti szünet előtt.

A Gyermekbajnokságban három csapatunkat is összesorsolták a szegedi, helyi riválisunk ellen és mondhatni ez nem a KSZSE hétvégéje volt: mindhárom csapatunk győztesen jött le a pályáról.
Szombaton először 2007-es, fiatal csapatunk verte meg nagyon a KSZSE U13-as csapatát, majd 2 óra múlva ugyanezt megtették 2006-os lányaink is.
Virágvasárnap, Buchholcz -Huba Dóra U11-es lányai szálltak ringbe ugyancsak a KSZSE ellen és tették fel az i-re a pontot: összeszedett, végig koncentrált játékkal könnyen hozták a mérkőzést. Lány Serdülő I.osztály Kelet
PC Trade SzegedKKSE - Orosházi NKC 26-22 (13- 10) 

PC Trade Szeged: Fehér Ivonn, Jován Édua (kapusok), Vörös Vivien 6/6, Gordos Ágnes , Kárász Szimonett 2, Bondár Zsanett 1, Rácz Petra 4,Tóth Adrienn 2, Prezenczki Nelli, Kádár Hedvig 3, Farkas Adrienn 1, Kis Viktória 4, Finsztál Janka 1, Gál Eszter, Zsemberi Zóra 2
Edző: Baunok Bernadett- "Tartottam a mérkőzéstől, mert nagyon keményen védekezik az Orosháza csapata és kevés gólokat kapnak a bajnokságban. Játékosaink ma is nagyot küzdöttek védekezésben és támadásban egyaránt. Nagy dolognak tartom, hogy az utolsó 11 mérkőzésből 10-szer győztesen hagytuk el a játékteret, Nagyon Gratulálok Lánykáinknak és Büszke vagyok Rájuk!" U13 Badó régió, Kecskemét

Kecskeméti SI – PC TRADE Szeged KKSE I. 14-25 (8-13)
PC TRADE Szeged KKSE I. – Kézilabda Szeged SE 23-21 (11-9)

PC TRADE Szeged KKSE I.: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia (kapusok), Fejes Boglárka, Konkoly Zsuzsanna, Dani Zita, Hámori Zsuzsanna, Tóth Amina, Tóth Sára, Bajusz Anna, Kapás Réka, Dobó Kitti, Szöllősi Fanni.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- " I-es csapatomban több játékosom is betegen és sérülten vállalta a hétvégi megmérettetést, nekik külön köszönet, Kószó Milla pedig el sem tudott utazni velünk. Végre jó mérkőzéseket játszottunk saját korosztályban is. Első mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, de a második félidőben beindultak a lányok. A második mérkőzésen betegeinken már érződött nagyon a fáradtság, de becsületükre váljék, végig küzdötték a nekik szánt játékidőt. Dobó Kitti sajnálatos módon bemelegítés közben megsérült, így a második mérkőzésen már rá sem számíthattunk. Köszönjük Veres Marcinak, hogy segített sérült játékosunkat levinni az orvoshoz!"

 

PC TRADE Szeged KKSE II. – Kézilabda Szeged SE 24-17 (12-8)
Kiskunmajsai KC – PC TRADE Szeged KKSE II. 5-31 (0-12)

PC TRADE Szeged KKSE II.: Majoros Gréta, Tóth Fédra (kapusok), Molnár Adélia, Barna Izabel, Réti Bíborka, Szarvas Csenge, Vadkerti Luca, Seres Liza, Sohár Noémi, Szerafimovszki Vanda, Gyuris Eszter, Kádár Luca.
Edző: Miklósné Kocsis Éva - "II-es csapatom a KSZSE ellen nagy iramot diktálva, lelkesen és összeszedetten játszott. Keményen védekeztünk, amiből gyors lerohanásokat vezettünk. A felállt fal elleni játék is jól működött, szép kombinatív játékot játszottunk. Büszkeséggel töltött el, amit fiatal csapatomtól láttam! A második mérkőzés öröm játék volt, mindenki bátran vállalkozott, szép megoldásokat láthattunk a lányoktól."
Gyermekbajnokság LU11, Badó régió

Kiskunhalas- Pc Trade Szeged 6:15 (4-8)
Pc Trade Szeged - KSZSE 15:7 (9-3)

 Trade Szeged: :Bakos Fanni,Farkas Nóra,Gergely Sára,Igaz Léna,Kapás Laura,Kassai Tímea,Magony Janka,Majoros Szofi,Rácz Lilla,Rácz Panka,Sávai Lili,Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra- "Borongós vasárnap reggel kipihent helyi csapat várta álmos lányainkat. Az ébresztő jól sikerült és egy felszabadult, laza játékkal, simán hoztuk az első találkozót.
A következő meccset izgalommal vártuk, mivel a nagy riválisunkkal kellett újra összecsapnunk. Kezdéstől a végéig,  a megszeppenés apró jele nélkül, határozott és magabiztos támadásokkal, kőkemény védekezéssel és kiváló kapusteljesítménnyel hoztuk a 2. mérkőzést is."


Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020