• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

U11- Megnyertük a K-Flórián Kupát!
Január 22, 2019

Ha egyszer egy üzlet beindul.....


.......tartja a mondás de a mi esetünkben ez igaznak is bizonyult:
U12-es csapatunk Balázs Kupán szerzett ezüstérme után, aranyéremmel tért haza Kozármislenyből Buchholcz-Huba Dóra és Erdész Ákos  U11-es csapata. Lányaink, Szécsi Szintia kiváló teljesítményével, három győzelem, egy döntetlen eredménnyel végeztek az első helyen, így megérdemelten hozták el a győztesnek járó kupát és hozzá az aranyérmet.

U11

PC Trade Szeged: Bakos Fanni, Báló Fanni, Farkas Anna, Farkas Nóra, Igaz Léna, Kapás Laura, Kassai Tímea, Magony Janka, Majoros Szofi, Papp Boglárka, Perényi Vivien ,Rácz Lilla, Sávai Lili, Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra, Erdész Ákos- " Megszereztük, amiért Kozármislenybe utaztunk! Színvonalas és az utolsó pillanatig kiélezett meccsek vannak mögöttünk, hiszen az egyetlen döntetlen eredményű mérkőzésünkön, egy időn túli szabaddobással sikerült kiegyenlítenie Szécsi Szintinek és tartotta életben az első helyért folytatott harcot. Kiemelendő a védekezésünk, mely tisztesen helytállt és az edzői utasításokat betartva, veretlenül lettünk a K-Flórián kupa győztesei."
U10-es csapatunk is nagyon jól teljesített ezen a hétvégén, ebben a korosztályban eredményt ugyan nem számolnak, de minden mérkőzésen, fegyelmezett játékkal, a taktikai utasítások betratásával,  jól szerepeltünk.

 U10

PC Trade Szeged: Ambrus Gerda Laura, Benkó Boglárka, Kakuk Liza, Kapás Laura, Kocsis Karola Borbála,  Lajos Anikó, Meiszter Emma Anna, Milencovici Iovana, Somogyi Nóra Eszter, Szögi Szonja
Edző: Buchholcz- Huba Dóra, Erdész Ákos: " Új tapasztalatokkal gazdagodott mindeni, ezek a tornák lesznek azok, melyekre az összes játékos örömmel fog visszaemlékezni. Azzal, hogy nem számolták az eredményt, csak a játékkal és a kiadott feladatok megvalósításával kellett foglalkozni. Elérte a célját a hétvége, mert számunkra egyértelművé váltak, hogy mi az erősségünk és mik a hiányosságaink, a játékosok pedig még közelebb kerültek egymáshoz, erősítve ezzel is a kohéziót. "

Gratulálunk mindenkinek!


Friss híreink

Ellenállhatatlan ...

Október 21, 2019

UP hírek: Megint ...

Október 20, 2019

UP hírek: ...

Október 13, 2019