• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Több mint tisztes helytállás
Február 17, 2020

A tabella utolsó Dunakeszi ellen aratott magabiztos győzelem után a táblázat első Eszterházy SC ellen folytattuk a tavaszt. Bár a győzelem elmaradt, de a mutatott teljesítmény biztató volt. 

A mérkőzés elején az egriek gyorsan megmutatták, hogy miért tartják őket a bajnoki cím legnagyobb esélyesének, a 4. percben már 3-0-ra vezettek. Nehezen állt össze csapatunk játéka, így a 10. percben egy időkéréssel próbálta rendezni a sorokat a szakmai stáb. Jól jött a segítség a kispadról, egyre jobban játékba lendültek a lányok, a félidő utolsó percére felzárkóztunk, és Vér Viktória utolsó másodperces találatával egy gólosra csökkentettük a hátrányunkat.(13-12)

A térfélcsere után azonnal sikerült egyenlítenünk, majd a 36. percben már nálunk volt az előny. Nem rémültek meg a lányok a lehetőségtől, a 43. percben már két góllal vezettünk. Érezvén a bajt időt kért az Eger és ha nem is könnyen a hajrára egyenlített. Az utolsó 10 percre megmaradt ugyan az esélyünk a pontszerzésre és akár a győzelemre is, azonban az utolsó percekben az egriek érvényesíteni tudták a papírformát és nagy csatában nyertek. (24-21)

Zsadányi Sándor: Nagyon jó és küzdelmes meccsen vagyunk túl. Nagyon értékes meccset játszottunk, de egy kicsit keserű a szánk íze, mert lehetőségünk volt egy bravúros pontszerzésre, azonban a sok kihagyott ziccer és elhibázott hétméteres megbosszulta magát. Az Eger edzője, Debre Viktor a meccs után azt mondta, hogy nagyon tetszett neki amit tőlünk látott és külön kiemelte, hogy mennyit léptünk előre ősz óta. Ezt a fejlődést szeretnénk tartani tavasszal is.

Debre Viktor: – Azt kaptam, amit vártam ettől a meccstől, ez a Szeged rendkívül sokat változott, nem emberanyagban, hanem csapatként. Ez a gyors kézilabda, és a sok védekezési fajta nagyon megnehezítette a dolgunkat, ennek ellenére a csapatunk szerencsére folytatta győzelmi sorozatát. A küzdeni akarással újabb rangadót nyertünk, köszönhetően annak, hogy összeállt a védekezésünk, amihez egy fantasztikus kapusteljesítmény párosult. 

Jövő vasárnap 17 órától a Ferencváros U19-es csapatát fogadjuk az Etelka sori sportcsarnokban.

Kézilabda NB I/B női felnőtt-Kelet, 13. forduló
Eszterházy SC – PC Trade Szeged 24-21 (13-12)
Eger,Eszterházy Főiskola Sportcsarnok, 300 néző Vezette: Gulybán, Juhász
PC Trade Szeged: 
Dobó – Szabó F. 1, Spéth 4, Bató 4 (1), Szécsi 1, Miklós 5, Mikó 1. Csere: Vér 1, Zsikó 4 (1), Frányó
Vezetőedző: Zsadányi Sándor.
Hétméteres:
 2/2 ill. 5/2.
Kiállítás: 4
perc ill. 6 perc.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót itt tudja megnézni!

https://www.facebook.com/147475985335921/videos/1027970074247581/?v=1027970074247581

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020