• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Szezonzárásra meglett az első hazai győzelmünk
December 09, 2019

Nagyon vártuk már és többször a közelében voltunk, de most végre sikerült megszerezni az idei első győzelmünket hazai pályán.

Mindig a kötelező a legnehezebb és ezt a tételt meccs elején bizonyították a lányok. A szívósan küzdő fővárosiak lendületét negyedóra után sikerült megtörnünk, addig hiába vezettünk 2-3 góllal, mindig fel tudott zárkózni a táblázat utolsója. A félidő második felében egyre jobban kirajzolódott a két csapat közti különbség, így 30 percnyi játék után kényelmes, 8 gólos előnnyel mehettünk szünetre.

A magabiztos vezetés miatt a fiatalok kaptak főszerepet a második játékrészben. Bár két kisebb megingás volt a játékban, az ifik is remekül szálltak be a meccsbe, Tóth Sarolta 7 gólt szerzett, de Gyovai Sára is bizonyította, hogy bármikor lehet rá számítani a kapuban. A végére a különbség is nőtt, így 10 gólos különbséggel szereztük meg idei első, hazai bajnoki győzelmünket.

A bajnokságban a hatodik helyen állunk 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel, az alsóház 6 pontra van tőlünk, a dobogó viszont lőtávolban van, 4 pont a hátrányunk a harmadik Kispesttel szemben. 

Zsadányi Sándor: Magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet, aminek nagyon örülök. Külön öröm, hogy a meccsen sok lehetőséget tudtam adni a fiataloknak, akik egész szezonban becsületesen dolgoztak. Jó volt látni, hogy remekül szálltak be a meccsbe és segítettek a nagyarányú győzelem megszerzésében.

Kézilabda NB I/B női felnőtt-Kelet, 11. forduló
PC Trade Szeged-Tempó KSE 43-33 (25-17)

Szeged, 200 néző. Vezette: Győr, Hadas
PC Trade Szeged: Dobó – Szabó F. 1, Spéth 4, Bató 2, Zsikó 6/1, Miklós 5, Mikó. Csere: Gyovai - , Csoknyai 2, Vér 4, Szécsi 5, Frányó 3, Tóth 7, Szabó L. 2, Zsemberi 2, Szöllősi.Vezetőedző: Zsadányi Sándor.
Hétméteres: 1/1 ill. 5/2
Kiállítás: 6 perc ill. 4 perc   

A lányok idén még két mérkőzést játszanak a Liga kupában december 12-én idegenben, majd 17-én hazai pályán az Orosháza ellen. A bajnokságot december második hetében a Dunakeszi ellen folytatjuk hazai pályán.

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020