• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Magabiztosan hoztuk a kötelezőt
Április 07, 2019A második félidőben mutatott játékunkkal megérdemelt győzelmet arattunk Szentendrén

Két bravúros győzelem után egy kötelezőnek mondható feladat várt csapatunkra a hétvégén. A tabellán mögöttünk álló Szentendre ellen nem léphetett pályára két kulcsjátékosunk- Csoknyai Nóra iskolai elfoglaltsága miatt kért és kapott "pihenőt", Zsikó Zsanett pedig betegség miatt hagyta ki a meccset.

Az első félidőben döcögött a játékunk. A 6. percben 2-2 állt az eredményjelzőn, majd a következő 7 percben csak a hazai gólok száma nőtt és a Szentendre meglépett 6-2-re. Az egész félidőre jellemző volt, hogy a védekezésünkkel nem volt különösebb probléma, ráadásul a kapuból is megfelelő támogatás érkezett, de a támadásokba nagyon sok hiba csúszott. Ziccerek maradtak ki, így nem csoda, hogy a szünetben az ellenfél vezetett 13-12-re.

A térfélcsere után a védekezés és a kapusteljesítmény mellett sokat javultunk támadásban is. Fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a lányok így a 42. percre tisztes 4 gólos előnyt hoztak össze egy remek 7-2-es szériával. Működött a játékunk, gyors gólokat tudtunk lőni és ami fontosabb talán, kézben tartottuk a meccset. A végén ugyan a Szentendre feljött 2 gólra, de a fegyelmezettségünknek köszönhetően nem forgott komoly veszélyben a győzelmünk.

Külön öröm, hogy a kapuban Cseh Roberta és az ifjúsági korú Gyovai Sára remekül kiegészítették egymást, továbbá két fiatalunk, Zsemberi Zora és Szöllősi Zsófia tevékeny részt vállalt a győzelemből, megfelelően pótolva a két rutinos hiányzónkat.

A táblázaton a három meccses győzelmi szériánkkal továbbra is őrizzük 8. helyünket. Szombaton 17 órától a Kispest ellen hazai pályán szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Szentendre - PC Trade Szeged 26-29 (13-12)
Szentendre, 150 néző, vezette: Sándor, Szabó

PC Trade Szeged: Cseh- Szabó 3, Maláti 3, Bató 3/1, Szécs 4, Miklós 6, Spéth 5 csere: Gyovai (kapus) Gindeli 4, Vér 1, Szöllősi, Zsemberi vezetőedző: Vojkovics Gyula

Kiállítások: 4 perc illetve 4 perc
Hétméters: 2/2 illetve 1/1

Vojkovics Gyula: Nagyon örültem a győzelemnek, amit úgy hoztunk, hogy két kulcsjátékosunkat nélkülöztünk. Jó volt látni a lányokat, hogy egy kötelező győzelmet ilyen koncentrált játékkal tudtak hozni.

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020