• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Kupagyőztes!
Június 11, 2019

Kupagyőzelmekkel és a legjobbaknak járó különdíjakkal zártuk a 2018/19-es szezont.


Kilenc csapattal nevezett egyesületünk az idei Oros Cup elnevezésű utánpótlás kézilabda tornára,  melyből a kicsik remek tapasztalatokat szereztek, a nagyobbak pedig  szépen csillogó, számunkra igen kedves érmeket nyertek.
A Miklósné Kocsis Éva és Miklós Dániel vezette 2007 és a Buchholcz-Huba Dóra irányította 2008-as korosztályunk aranyérmet, míg a Miklósné Kocsis Éva 2006-os születésű lányai a bronzérmet hozták Szegedre. Korosztályokban a legjobb kapus díját Hargitai Norma és Majoros Gréta kapta, míg a legjobb játékos U12-ben Kádár Luca lett.


Lassan már megszokott, hogy U12-es korosztályunk kupát nyer, hiszen 2007-es születésű lányainkat az ország egyik legjobb csapatának titulálják, bármelyik tornán elindul, mindig döntőt játszik.  Nem történt ez másképp Orosházán sem: minden mérkőzést biztosan nyerve elhoztuk innen is a trófeát.

A szezon végére beérett Buchholcz-Huba Dóra U11-es csapata is, akik tavasszal elsőként tornagyőzelemmel a Tarján kupán tették le névjegyüket, majd folytatva a sort, behúzták az Oros Cup-ot is! 

2006-os cspatunk  nem tudott teljes létszámmal kiállni, sérülés, betegség és egyéb elfoglaltság miatt Miklósné Kocsis Évának három meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett a tornán. Sajnos ez sem volt elég, mert a torna alatt, egy szerencsétlen esés következtében, az első számú lövőnk, Konkoly Zsuzsi agyrázkódást szenvedett, így ugyancsak megfogyatkozva, erőn felül teljesítve de még így is, a bronzéremig jutottunk. U13

PC Trade Szeged: Hargitai Norma, Bacsa Szilvia, Szöllősi Fanni, Molnár Adélia, Tóth Amina, Konkoly Zsuzsanna, Seres Liza, Dani Zita, Kapás Réka, Hámori Zsuzsanna, Dobó Kitti, Kószó Milla.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- "U13-as csapatunk tartalékoson utazott el az Orosházi tornára. Nélkülöznünk kellett több meghatározó játékosunkat, Fejes Bogit, Bajusz Annát, Tóth Sacit. Sajnálatos módon a második napon megsérült Konkoly Zsuzsi is. Osztálykirándulások miatt több játékosom úgy érkezett a tornára, hogy a héten nem voltak edzésen. Ennek következtében elég nehezen lendültünk bele a játékba. Kezdő szélsőink hiányát nagyon megéreztük, nem tudtuk a gyors lerohanásunkat játszani, és sok helyzetet hagytunk ki szélső pozícióból. Ezáltal a középen zártabb védelem ellen nehéz dolgunk volt. Erőn felül küzdöttek a lányok, ami most a bronzérem megszerzésére volt elég. Egész éves teljesítményükhöz gratulálunk! Sérültjeinknek gyors felépülést kívánunk!"

U13 Legjobb kapus: Hargitai Norma

 

LU12 

PC Trade Szeged:  Majoros Gréta, Maczkai Boglárka, Barna Izabel, Réti Bíborka, Szarvas Csenge, Vadkerti Luca, Báló Gréta, Seres Liza, Szerafimovszki Vanda, Kádár Luca, Bajusz Boglárka, Sohár Noémi, Gyuris Eszter.
Edző: Miklósné Kocsis Éva, Miklós Dániel- "U12-es csapatunknál egy kapussal utaztunk el a tornára, Tóth Fédra és Krammer Franciska is megsérült. 13 játékosunk, akiknek bizalmat szavaztunk, meghálálták a kapott lehetőséget. Végig magas hőfokon égve játszották végig a mérkőzéseket. Egy félidő volt a torna során, ami kicsit gyengébbre sikerült. Jó védekezésből, remek kapusteljesítményből, Kádár Luca labdaszerzéseiből és Vadkerti Luca indításaiból nagyon jól érvényesítettük lerohanásainkat. Felállt fal elleni játék is jól működött, nagyon szépen kezd összeszokni csapatunk. Egész évben nyújtott kimagasló teljesítményükhöz nekik is szívből gratulálunk!"

U12 Legjobb kapus: Majoros Gréta
U12 Legjobb játékos: Kádár Luca


LU11 

PC Trade Szeged KKSE: Bakos Fanni, Farkas Anna, Farkas Nóra, Gergely Sára, Igaz Léna, Joó Eszter, Kapás Laura, Kassai Tímes, Kocsis Karola, Magony Janka, Majoros Szofi, Papp Boglárka, Perényi Vivien, Rácz Lilla, Rácz Panka, Sávai Lili, Szécsi SZintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra


LU10

PC Trade Szeged I.:  Ambrus Gerda, Bakó Gréta, Benkó Boglárka, Horváth Bettina, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kocsis Karola, Lajos Anikó, Oltványi Mira, Somogyi Nóra, Szögi Szonja
Edző: Buchholcz- Huba Dóra

PC Trade Szeged II. : BOROS LÍVIA, DEÁK VIKTÓRIA, KARDOS KATA, KIRÁLY SÁRA, KOVÁCS FLÓRA CSENGE, STRIFLER HELGA NÓRA, TARJÁNI TAMARA KORINA, WESZELOVSZKY KÍRA, ARADI-SZABÓ ANNA
Edző: Erdész Ákos- "Először szeretném megköszönni az egyesületnek, hogy részt vehettünk ezen a tornán ilyen szép létszámmal, és ennek a megszervezését lebonyolították. Ezt követően óriási köszönet a szülőknek akik velünk tartottak és segítettek. Az ilyen tornák mindig visszaigazolást adnak a mérkőzések után, hogy jó úton járunk. Többen ezekkel a mérkőzésekkel befejezték a szivacs kézilabdát és nagy pályán folytathatják, nekik sok- sok sportsikert kívánok. Vegyes korosztályból alkotott csapatom megmutatta amit tud és visszaadták az edzéseken gyakoroltakat. Szeptemberben folytatjuk, addig mindenkinek jó pihenést kívánok, hogy újult erővel fogjunk neki a következő szezonnak."


LU9

PC Trade Szeged I. : Rácz Hella, Nagy Jázmin, Haumann Hanna, Ilyés Bíbor, Hödör Anna, Mayer Szonja, Kalcsevics Kamilla, Somogyi Anna, Szabó Luca, Kardos Kata, Aradi-Szabó Anna és Kiss Katinka 

PC Trade Szeged II.: Balogh Brigitta, Kapás Kinga, Bodó-Kispál Sára, Csiszár Anna, Weszelovszky Míra, Weszelovszky Kíra, Szögi Szonja, Szemerédi Vanda, Kakuk Liza és Horváth Bettina

LU8

PC Trade Szeged I.: Varga Kincső, Gillányi Dorka, Bako Mira, Csanádi Ágota, Weisz Laura, Sóti Luca és Haumann Lilien 

PC Trade Szeged II:: Dandridge Nina, Mayer Szonja, Kalcsevics Kamilla, Hödör Anna, Halasi Sára, Nánási Annabella, Budavári Léna, Hausel Réka és Somogyi Anna

Edző: Hocza Ágnes- "U9-es csapataink 3 nap alatt 9 mérkőzést játszottak, kiegészülve a magasabb korosztályban edző játékosokkal. Az ehhez igazodó gyorsabb játék ritmusát nagyobbrészt sikerült felvennie a „kicsiknek” is. Külön dicséret illeti azokat, akik mindhárom napon részt tudtak venni a kupán.
U8-as csapataink 2 nap alatt 6 mérkőzésen vettek részt. Mérkőzésről-mérkőzésre egyre lendületesebben, bátrabban játszottak. Támadásban az egyéni támadásbefejezés dominált, de láthattunk ügyes csapatjátékot is. A védekezésben az átkarolást alkalmazó, ezért gyakran szabálytalankodó csapatok ellen megszeppentek picit, mivel mi csak a szabályos ütközést tanuljuk.
Köszönöm a szülőknek és a hozzátartozóknak a lelkes, de sportszerű biztatást, valamint a segítséget a gyermekek - és alkalmanként jómagam - utaztatásában."


Utóírat, egy szülő tollából....

A néphagyomány szerint50 nappal húsvét után ezen a hétvégén választják meg a pünkösdi királyt, azt, aki a faluban a legjobb, legerősebb, legszebb. És pünkösd vasárnapján Orosházán a "király" idén is megválasztatott, a húsvéti Tarján-kupa megnyerése után ismét tornagyőzelmet ünnepelhetett U11-es csapatunk!Az első napon a lányok könnyed játékkal szerezték meg a két pontot a Szeghalom csapata ellen. Szombaton már nehezebb feladat várt rájuk, hiszen három mérkőzésen kellett helytállniuk. Az Orosháza II. csapatát és a Pumuklit egyaránt nagy gólkülömbséggel vertük meg. Az Algyő elleni meccsnek már csak az volt a tétje, hogy sikerül-e végre győznünk ellenük. De nem sikerült, az egymás elleni meccsek során a másodikat is az algyői csapat "húzta be". Pünkösd vasárnapján a döntőbe jutásért a vásárhelyi lányokkal játszottunk és magabiztos játékkal 17-7-re győztünk. Majd jött a döntő .... az Algyő ellen! A keresztény egyház születésnapján - pünkösd napján - Jézus Krisztus mennybemenetele előtt a Szentlélek szállt le a Tanítványokra, amely betöltötte őket megvilágosító, lelkesítő, szeretetet sugárzó kegyelmével, hogy képessé váljanak Jézus Krisztus missziós küldetésének teljesítésére.Pünkösd napján a lányokat a szülők, nagyszülők, rokonok, barátok és az edzői páros szetetete és feltétlen bizalma tette képessé arra, hogy kemény küzdelemben legyőzzék a "mumus" Algyő csapatát, és ezzel elhódítsák a kupát! A mai napon ismét bebizonyosodott, hogy ők már nem Szinti, Lilla, Timcsi, Janka és Szofi, hanem egy CSAPAT, Lilivel, Lénával, Laurával, Esztivel, Fannival, Bogival, Sárával, Karolával, Annával és Nórával! Ők "Dóra néni" (és "Momó bácsi") csapata, a győzelem útján járó Tanítványok.Ahogy az U12-es korosztály verhetetlen mítosza továbbra is él, úgy van születőben egy következő, verhetetlen korosztály is az egyesültünkben!

Köszönjük!

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020