• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Kőkemény csata várható szombaton az Eger ellen
Szeptember 20, 2019

Az újonc Dunakeszi ellen aratott győzelem után szintén egy újonc, az egri Eszterházy ellen folytatjuk a bajnokságot szombaton. Nagy különbség, hogy ameddig a Dunakeszi az NB II-ből érkezett, az Eger az élvonalból esett ki.

Szombati ellenfelünk, az egri Esterházy SC a tavalyi évet az élvonalban töltötte még, de két győzelemmel és egy döntetlennel, összességében 5 ponttal zárta a bajnokságot. Játékoskeretében komoly változás nem történt, a szakmai stáb Debre Viktor vezetésével, az idei év végére a szeretne bajnoki címet szerezni és visszavezetni a csapatot az élvonalba. Ehhez az első lépést a múlt héten, egy magabiztos 36-27-es Orosháza elleni sikerrel tették meg.

"Egy erős kezdőcsapattal rendelkező együttesről beszélünk, köztük egy rutinos kapussal. Ami ellenfelünk legfőbb erénye, az a gyors játék, erre igyekszünk felkészülni a mérkőzésig hátralévő időben. Nagyon a taktikába nem szeretnék belemenni, de azt biztos, hogy a lelkesedésünkkel, a csapatmorállal szeretnénk felülkerekedni."- mondta a mérkőzésről Sári Barbara, az egriek játékosa a klub hivatalos oldalának.

A világ egykori legjobb beállósának, Kocsis Erzsébetnek a lánya hozzátette, hogy hajtós, kemény meccsre számít. "Egyértelműen a győzelem reményében utazunk Szegedre. Úgy gondolom, kellőképpen felkészült állapotban érkezünk majd meg a találkozóra, motiváltak leszünk, de bele kell majd tenni mindenkinek a tudása legjavát ahhoz, hogy elhozzuk a két bajnoki pontot."

Persze mi sem feltartott kézzel várjuk az egrieket. Az első fordulóban az újonc Dunakeszi ellen megszerezett győzelem után folytatódott a munka. "Elvégeztünk minden feladatot, amit terveztünk, felkészültünk  az egriekből. Erős ellenféllel találkozunk, a játékosok többségének van élvonalbeli múltja. Ennek ellenére nem mondanám, hogy esélytelenek vagyunk, igaz ahhoz végig összeszedett és koncentrált játékot kell mutatnunk és egyetlen másodpercre sem lazíthatunk."-mondta csapatunk vezetőedzője, Zsadányi Sándor.

Két játékosunk, Zsikó Zsanett és Frányó Laura beteg volt a héten, nem készülhettek a csapattal, játékuk egyelőre kérdéses.

A PC Trade Szeged-Eszterházy SC mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik az Etelka soron. A mérkőzésre 500 forint a belépő. 

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020