• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Háromból három győzelem kerül a karácsonyfa alá
December 10, 2018

Az utolsó fordulóban az Algyő ellen kellett feltenni az "i"-re a pontot- sikerült

A Balmazújváros elleni önbizalomnövelő győzelem és az orosházi varázslat után az utolsó őszi fordulóban, az Algyő ellen kellett teljessé tenni az utolsó három fordulóra kitűzött "mini célt"- azaz három meccsen maximális pontot szerezve mehessünk téli szünetre. Vasárnapi ellenfelünk ugyan egyetlen győzelemmel érkezett az Etelka sorra (a Balmazújvárost verték az előző fordulóban), de figyelmeztető jel volt, hogy a szezon elején pont ők búcsúztattak a Magyar Kupában bennünket.

Az első félidőben meg is mutatták, hogy egyrészt kár leírni őket, másrészt kitűnően ismerik játékunkat. Előfordult, hogy már három góllal is vezettek, a játékot pedig végig ők irányították. Ezek alapján cseppet sem volt meglepő, hogy a szünetben egy góllal jobban álltak nálunk. Az már az első 30 perc után látszott, hogy a zsinórban harmadik győzelmünkhöz sokkal összeszedettebb és pontosabb játék kell majd.

Nehezen jött ez össze. Bár a térfélcsere után a vezetést gyorsan átvették a lányok, de az Algyő nem adta könnyen magát. Hiába vezettünk három góllal, a félidő felénél jött egy rosszabb periódus és egyenlítettek a lelkesen játszó vendégek. A végére összekaptuk magunkat és ha nem is hibátlan szép játékkal, de a véghajrában már idegeskedés nélkül nyertünk a szomszédvár ellen.

Most jön a téli szünet, majd februárban a folytatás- az első fordulóban a feljutásra pályázó Vasas ellen.

PC Trade Szeged KKSE-Levendula Hotel FKSE-Algyő 28-26 (14-15)
Szeged 150 néző, vezette: Kovács, Papp.

PC Trade Szeged: Horvárh- Takács 6, Spéth 3, Bató 6, Zsikó 7, Szécsi 1, Miklós 6 Csere: Cseh (kapus), Gindelli 2, Szabó 1, Zsemberi, Kovács Vér. Edző: Vojkovics Gyula
FKSE: Kőhalmi- Aracsi 2, Velky 6, Szepesi 7/3, Mikó 6, Zsilák, Lovistyék 2. Csere: Aradi, Hernádi (kapusok), Kozma 1, Vér, Gercsó 2, Bagi. Edző: Avar György.
Kiállítások: 4 illetve 12 perc
Hétméteresek: 9/5 illetve 3/3.

Vojokvics Gyula: Nehéz meccset játszottunk az Algyő ellen, ez egy kötelező győzelem volt, remegett is a kéz. Csapatként játszottunk, nagyot küzdöttünk és nyertünk. Tavasszal úgy szeretnénk folytatni, ahogy most befejeztük ősszel!

Avar György: Lesz dolgunk a szünetben. Egy ikszes mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés. Kellemes Karácsonyt és jó pihenést Mindenkinek, mi meg dolgozunk, hogy a tavasz jobb legyen.

Friss híreink

Cell Cup 2019

Augusztus 18, 2019

Elkezdtük a ...

Július 22, 2019