• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

BÚÉK, megkezdtük a 2019-es évet
Január 14, 2019

Ifjúsági és serdülő csapataink egyből egy éllovas, a fradi ellen kezdték meg a 2019-es év menetelését. A karácsonyi szünet után nehézkes volt a visszarázódás de a gyakorlás szempontjából mindenképp hasznunkra vált az erős kezdés. Láttuk a hibákat, tudjuk, hogy min kell változtatnunk ahhoz, hogy a számunkra fontos mérkőzéseken jól szerepeljünk.
BÚÉK mindenkinek!


Ifjúsági I.osztály Kelet
FTC - PC Trade Szeged 43-21 (23-12)

PC Trade SZeged: Gyovai Sára, Körmendi Kata- Kovács Szolanzs 5/2, Baranyi Lili, Farkasinszki Dominika 1, Tóth Sarolta 1, Szöllősi Zsófia 3, Molnár Kata, Csécsei Nóra 2, Pördi Rózsa 1, Bognár Ivett 4, Csáki Fanni 1, Zsemberi Zóra 3
Edző: Zsadányi Sándor- "Számunkra teljesen tét nélküli mérkőzés volt. Egy edzésnek tökéletesen megfelelt, nekünk 2 hét múlva kezdődik a bajnokság."


Serdülő I. osztály Kelet
FTC - PC Trade SzegedKKSE  38 - 22 (16 -13) 

PC Trade Szeged:  Fehér Ivonn, Budai Boglárka, Jován Édua (kapusok), Vörös Vivien 3, Gordos Ágnes 4, Bondár Zsanett , Prezenczki Nelli 1, Rácz Petra 3/2, Tóth Adrienn 3, Finsztál Janka, Csáki Fanni 3, Gál Eszter , Zsemberi Zóra 3, Farkas Adrienn 2, Szabó Jázmin,
Edző: Baunok Bernadett- "Igyekeztünk megnehezíteni az éllovas dolgát. Az első félidőben sikerült is. A második félidőben, kiütközött a két csapat közti különbség. Hellyel közzel elégedett vagyok a látottakkal. Sokat kell foglalkoznunk a védekezéssel és még bátrabban kell támadnunk."

Friss híreink

Cell Cup 2019

Augusztus 18, 2019

Elkezdtük a ...

Július 22, 2019