• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Bató Lili: Össze kell szednünk magunkat
Október 11, 2019

 Ezen a héten nem lépünk pályára a bajnokságban, így van idő értékelni az első négy fordulót. Az első mérkőzésünket megnyertük Dunakeszin, majd a bajnokaspiráns Eger ellen hazai pályán szoros meccset játszottunk. A következő két fordulóban verhető ellenfelekkel találkoztunk, de sem a Pénzügyőr ellen, sem a Ferencváros ellen nem sikerült megmutatni valós tudásunkat. A történteket csapatkapitányunkkal, Bató Lilivel vettük sorra.

- Nem úgy indult a szezon ahogy azt terveztétek. 
- Valóban nem. Az első mérkőzésünket megnyertük, lendületet kellett volna vennünk, de ez nem sikerült. Nem hoztuk azt amit tudunk és így az eredmények sem jöttek. Össze kell szednünk magunkat. 

- A három vesztes meccs közül melyik volt az ami hozható lett volna? 
- Ha a valós tudásunkat hoztuk volna, akkor a Pénzügyőr és a Ferencváros ellen is nyerhettünk volna. Mindkét esetben olyan előnyt adtunk az ellenfélnek, ami megpecsételte a sorsunkat. A Ferencváros ellen egy teljes félidőn át asszisztáltunk a meccsen.

- Az edzői értékelés beszédes volt a Fradi meccs után. A hozzáállásotokat és a küzdeni akarásotokat kritizálta. 
- Nem tudok ezzel vitatkozni. Egyetértek vele, hogy egy rosszabb játék ellensúlyozható a küzdelemmel és az akarással. Ez korábban is erőssége volt a csapatnak, de ez most a gyengénké vált. Ez az amin már a következő meccsen változtatnunk kell.

- Lehet oka ennek az, hogy sok fiatal került a keretbe a nyáron? 
- Nem. A fiatalok meccsről-meccsre hasznosabb tagjai a csapatnak. Amikor pályára kerülnek a legjobbjukat hozzák. Az edzéseken már teljesen felvették a ritmust, és a meccseken is egyre többet segítenek.

- Az első négy meccs után kell változtatni a célkitűzéseken? 
- Semmiképpen. Négy meccs ment le, semmi nem dőlt el. Az Eger kilóg a mezőnyből, a többi csapat között nem sok különbség van. Bárki nyerhet bárki ellen. Ez ránk is igaz, de ehhez küzdenünk kell minden meccsen és a legjobb formánkat kell hozni.

Friss híreink

UP hírek: Ismét ...

Január 19, 2020

BÚÉK 2020! Soha ...

Január 14, 2020

Karácsonyhoz ...

December 15, 2019

Utánpótlás ...

December 11, 2019