• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Aranytojást hozott a Húsvéti Nyuszi
Április 23, 2019

Fantasztikus háromnapos edzőtábor után a tarjáni tornán "Dávid legyőzte Góliátot"!


 Gyönyörű helyen, a Komárom-Esztergom megyei Tarjánban, a hegyek között edzőtáboroztunk három napig. A lányok nagyon lelkesen gyakoroltak minden nap, igazi közösségé kovácsolódtak, az edzések között pedig felfedeztük a környék természeti szépségeit is. Külön köszönet a szülőknek, hogy sokan eljöttek velünk, és segítettek abban, hogy a gyerekek minél jobban érezzék magukat.

Az edzőtábort egy hat csapatos tornával zártuk le. A VIII. alkalommal megrendezett Tavasz-kupán a csoport mérkőzéseken könnyedén, jó játékkal győztük le a későbbi 3. helyezett Kistex Akadémia csapatát, illetve a Dorogot. A döntőben a  Ferencváros várt ránk, akik könnyedén nyerték meg a saját csoportjukat. 

Háromezer évvel ezelőtt az ókori Palesztina egyik csataterén egy pásztorfiú diadalmaskodott egy hatalmas harcos felett mindössze a parittyájával. Dávid és Góliát története azóta az esélytelenek és a sebezhetetlen óriások közötti küzdelem jelképévé vált, Dávid győzelme valószínűtlen és csodával határos volt.

A kérdés a döntő előtt az volt, Dávid le tudja-e győzni most is Góliátot, tudunk-e győzni a Fradi ellen? 

Az egyetlen esélyünk - a mi parittyánk - a napról napra erősödő és keményedő védekezésünk volt, melyet a lányok tökéletesen megvalósítottak az elképesztő hangulatú döntőben. Három gólos hátrányból felállva a rendes játékidő döntetlenre végződött, és drámai hetespárbaj végén 15-14-re győztünk!
A jó közösségből a torna végére igazi CSAPATtá váltunk. A győzelemért járó kupa mellett Kassai Tímea által elhoztuk a legjobb játékos, és Farkas Nóra által a legjobb kapus címét is. Gratulálunk mindenkinek!

Ez a húsvéti nyuszi aranyérmet tojt nekünk!

PC Trade Szeged: Bakos Fanni,Farkas Anna,Farkas Nóra,Gergely Sára,Igaz Léna,Jó Eszter,Kapás Laura,Kassai Timea,Majoros Stofi,Miklós Diána,Papp Boglárka,Magony Janka,Perényi Vivien,Németh Szabina,Kocsis Borbála,Rácz Lilla,Rácz Panka,Sávai Lili,Szécsi Szintia
Edző: Buchholcz-Huba Dóra

Friss híreink

Több mint tisztes ...

Február 17, 2020

TÜ-KÖRKÉP

Január 30, 2020